Please select the website suitable for your region.

 

ib vogt – Expert in grootschalige zonne-energieprojecten

 > 860 MWp

Bestaande zonne-energieprojecten en in aanbouw

> 2.5 GWp

Zonne-energieprojecten in ontwikkeling

> 340 MWp

Exploitatie en Onderhoud

> 150 MWp

Monitoring

Sinds de oprichting in 2002, is ib vogt GmbH gespecialiseerd in de ontwikkeling, het ontwerp, de financiering, de EPC (‘Engineering, Procurement & Construction’), en de werking en onderhoud van grootschalige zonneparken. Met ons hoofdkantoor in Berlijn, ontwikkelt ib vogt kwalitatief zeer hoogstaande turnkey zonneparken, ontworpen en uitgewerkt in Duitsland.

Sinds 2009 heeft ib vogt zonneparken gerealiseerd van in totaal meer dan 680 MWp , waarvan reeds 20 MWp is gebouwd in Nederland. Al deze projecten werden op tijd volbracht en dit binnen budget en volgens internationale en ib vogt’s strikte kwaliteitsvoorwaarden.

ib vogt heeft meer dan 130 experts in dienst met ervaring in alle verschillende fases van de ontwikkeling en bouw van een zonnepark.

ib vogt is internationaal actief met vestigingen en samenwerkingsakkoorden in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Ierland, Spanje, Polen, Canada, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en de Caraïben, Australië, Indië en Zuidoost Azië, het Midden-Oosten en Afrika.

 

Voorbeeld van een ib vogt zonnepark

Scaldia, Nederland, 2018

 

Gemeente

Vlissingen en Borssele

Geïnstalleerd Vermogen

49.029 kWp

Aantal Panelen

140.084 

Huishoudens

12.950

Status

SDE+ toegekend

Start Bouw

Q2 2018

Scaldia is een 50 MWp zonnepark gesitueerd onder een hoogspanningslijn aan de rand van de Sloehaven in Zeeland op het grondgebied van de gemeenten Vlissingen en Borssele. Het project werd ontwikkeld door Solarpark Zeeland en is nu in eigendom van ib vogt solar GmbH die het project ook zal bouwen. 

 De ongeveer 140.000 panelen zullen in de loop van 2018 in een oost-west oriëntatie worden geplaatst om zo het beste rendement voor deze locatie te verzekeren. Het project zal stroom opwekken voor meer dan tienduizend huishoudens.

Versterk ons team

ib vogt beleeft een snelle internationale uitbreiding met het ontwikkelen, financieren, bouwen en onderhouden van zonne-energieprojecten over de hele wereld. Als u ons wilt helpen bij het opbouwen van een schonere toekomst met de zon als energiebron, versterk dan ons team van toegewijde zonnespecialisten.
 

  • Bent u een enthousiaste professional met dezelfde milieuwaarden als wij?
  • Wilt u een positieve en duurzame impact hebben op de planeet?
  • Bent u klaar om deel uit te maken van een dynamisch internationaal team dat bloeit op het gebied van samenwerking en groei?


Neem dan contact op met ons.

Huidige vacatures bij ib vogt:

Een handleiding voor grondeigenaren

ib vogt, een Europese marktleider in de ontwikkeling van grootschalige zonneparken, stelt u een unieke kans voor om samen de opbrengst van uw gronden te verhogen.

Meer weten?